Tuesday, September 18, 2018

SIDERA: platvorm, kus Blockchaini tehnoloogia vastab kaasaskantavate IOT seadmete uuendustele

scriitor: MhyticGF

[ WESBITE ] [ ANN


Sidera este o nouă platformă pentru criptografia de consum care oferă utilizatorului posibilitatea de a vinde POS-uri cu carduri inteligente și un smartphone fără atingere. Este considerată prima tehnologie de blocare a utilizării primelor dispozitive portabile descentralizate din lume.
Sidera oferă stimulente participanților online, oferind echipament gratuit pentru începători în țările europene. Utilizatorii primesc stimulente pentru a participa la rețeaua sidera cu ușurință și utilizare, plăți ușoare cu dispozitive mobile și timpi inteligenți.
Platforma Sidera vă ajută să creați interogări atât pentru cripto, cât și pentru cele vechi, precum și pentru reparațiile criptografice care sunt deja mari și mici. Schimbarea celeilalte chei de criptare pe web nu permite ca noua cheie de criptare să fie utilizată de acest segment pentru aceeași sumă. Ne concentrăm pe eliminarea pieței de consum.
Caracteristicile dispozitivelor portabile Sidera
În general, măsurabil și complet descentralizat
BitSmart este un portofoliu hardware care poate fi folosit pe o rețea de încheieturi și este complet descentralizat și este asigurat de un bloc de lanțuri.
Caracteristici suplimentare

Oferă funcționalitate completă, cum ar fi adresele de tranzacție auto-detectate, notificările mobile, orele individuale de lucru, modurile spirituale, creșterile de prețuri, amprentele codurilor QR, tranzacțiile etc. Acest dispozitiv portabil utilizează, de asemenea, software-ul Smart BitSmart, care oferă cele mai recente știri, rapoarte meteorologice și oferte despre acest dispozitiv, nu este inteligent sau portabil. În viitorul apropiat, acest dispozitiv va fi adăugat terților folosind autentificarea 2FA. Software-ul BitSmart eliberează sursa deschisă pe care comunitatea o poate crea pentru a adăuga noi funcții în locația dorită.

Tranzacții offline, apropiindu-se de încheietura mâinii

Acest dispozitiv portabil are o proiecție proxy care permite smartwatch-ului să comunice cu alte dispozitive BitSmart la o anumită distanță prin Bluetooth sau Wi-Fi. Această caracteristică va facilita utilizatorilor să efectueze tranzacții atunci când accesați expeditorul și pieptul destinatarului. Moneda de criptare OFF-CHAIN ​​poate fi transferată integral într-un mod descentralizat, chiar și fără aplicații terțe.

Utilizarea unui modul intern NFC utilizând plăți POS

Acest dispozitiv este echipat cu un modul intern NFC, care poate gestiona foarte rapid plățile POS. Sistemul NFC este mai bine cultivat în mina NFC actuală. Cu NFC puteți cumpăra un magazin foarte ușor și rapid.
Generează o entropie manuală
Instrumentul BitSmart poate genera entropia pentru portofelul dvs. pur și simplu prin mișcarea mâinii. Această caracteristică este creată cu ajutorul senzorului de accelerometru încorporat.
Bitcoin sau sacul ERC20
Banii dvs. pot fi stocați pe dispozitivul dvs. portabil pe încheietura mâinii cu portofelul dvs. OFF-CHAIN. Utilizați criptarea avansată a securității pe mai multe niveluri care nu coincid.
Nivelul echipamentului de securitate
Sistem unic de identificare
cheia cheie sau cheia de criptare este criptată folosind o metodă unică de identificare creată manual de utilizator, pielea mâinilor, transpirației și a altor elemente este unică pentru toată lumea. Smartwatch este echipat cu senzori care pot primi și decoda acest corp, după care senzorul vă oferă acces la pachetele hardware.
Sistem antifurt în siguranță
Acest sistem oferă un nivel ridicat de securitate printr-o cheie personală stocată în mediul software izolat al dispozitivului. Această partiție superzaschischenny este criptată cu avionul militar AES-2048, astfel încât nimeni nu poate sparge, făcându-l în siguranță de la furt. BystSmart Smartwatch devine un dispozitiv autonom și aplicațiile sale nu vă salvează cheia privată. Doar tee are propria cheie privată, scrisă prin 12 cuvinte aleatorii pentru a avea acces la banii tăi. Trebuie să-l păstrați într-un loc sigur, deoarece nu poate fi reparat.
Prima bursă de valori transferată descentralizată din lume


Continuum este primul schimb care poate fi manipulat și descentralizat. Puteți acționa direct pe încheietura mâinii și nu sunt conectate și depind de corpul central.
Protocolul privind evidența sănătății
POL va fi făcută în mod continuu pentru a verifica starea nodului de rețea și apoi, într-o operație adecvată, treceți la nivelul inteligent de microcodificare, astfel încât cipul de blocare să fie imediat rumenit.
stabilizator

Platforma Sidera oferă echilibrarea rețelei, monitorizarea tranzacțiilor, acceptarea rețelei și transferul excesiv de date către subrețelele microconsole.
taie-l

Platforma Scheda Blockchain utilizează principiul Intersect, conform căruia caracteristicile și tranzacțiile de codare DAPPS lucrează împreună și nu depășesc rețeaua.
Fiți pregătit să pregătiți extensiile .bitcoin .btc și .blockchain.


O parte din recensământ a fost comandată pentru toate cele trei solicitări de extensii .bitcoin .btc și .blockchain. Credem că comunitatea criptologică face parte acum din familia lui Bitcoin. Avem ocazia să oferim comunității ceva valoros, un dar pe care Bitcoin și publicitatea l-au renunțat acum.
enumeratorul
Ținta este de 15.000.000 $
51.000.000 marca EQUOS ERC20
1 USD = 0,5 eQUOS
Sidera dacă problema este accesul la întârziere inexplicabilă sau lung platforma, au dreptul de a prelungi timp de până la 15 zile pentru a se asigura participarea actorilor fazei comerciale.
CAP CAPITAL: 1.500.000 $
(Atunci când imprimarea moale a realizat comercializarea și distribuția timpului inițial, banii vor fi returnate)
HARD CAP: 15 milioane dolari
(După acoperire rigidă se realizează, donații abandonate)
TOTAL 51 000 000 FUNCȚII EQUOSI
1% din banii colectați sunt plătiți organizațiilor de caritate.







Aflați mai multe în cadrul VisitLink:

[WESBITE]   https://sidera.io/ 

scriitor: MhyticGF
Profilul Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1907591